K.C.O.C
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.



by KCOC administrator.



 
HomePORTALCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Dapatkan Marchandise KCOC Sekarang!!! ...Untuk Tempahan Sila Klik sini
Selamat Datang Ke Forum KCOC...Untuk User-User Yang Baru Mendaftar, Sila Buat Sesi Suai Kenal Terlebih Dahulu.. Sila Klik sini
Hubungi Wakil Zon-Zon Kami Sekarang.. Sila Klik sini

Share | 
 

 Labuan compact gathering 2010

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

trxxcute
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 77
Age : 37
Location : Labuan - KK

PostSubject: Labuan compact gathering 2010   Mon 21 Dec 2009, 15:01

bah bila lagi kita mau atur ni?..

kita wat objektif program ni adalah mengumpul semua pemilik kenderaan kompak d labuan seperti kancil,kelisa,kenari,viva,savy dan sewaktu dengannya tidak kira kelab mana sekali pun...

apa guna kita duduk pulau labuan ni tapi tidak kenal sesama kitakan...ibarat 'biar berkawan seribu,bermusuhan jgn sekali2"

so,

cadngan aku sahaja:

Tarikh : 06 Febuari 2010(biar semua betul2 free time ni)...
Lokasi : dataran@pantai seasport@pohon batu
masa : 10 pagi hingga 5 petang

pengisian program :
1. BBQ
2. sukaneka cth : pasang tayar paling pantas, sapa cepat Tolak kereta, sukaneka utk kanak seperti ambil syiling dalam tepung,bawa lari bola ping pong guna sudu dll...
3. Fotoshoot secara individu dan semua(mau hantar itu majalah bah)....
4.kamu cadanglah.....

apa2 pun semua ni adalah duit...so cadngan aku lagi..

1. tetapkan jumlah bayaran bagi sekepala(kanak2 FOC)
2. patak2 bawa sendiri
3. sponsor(ni bab2 kena tebal muka mengadap ni)


p.s.: aku mmg mau tengok kita d labuan ni bersatu hati terutama dalam bab sukan pemotoran ni...kan ni aktiviti secara sihat...kalo tengok no tel dalam list nama tu berapa banyak tu...tu pun rasanya belum semuakan d senaraikan...bayangkan...mcmana??!??..huhuhu...siuk ehh!...


Back to top Go down
View user profile

wai88
KCOC Moderator
KCOC Moderator

Posts : 377

PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Mon 21 Dec 2009, 18:49

bha..aku support jak ni...aku bawak dua lg keta hahahaha...bha..atur kamu//mo kumpul n bincang usai2 ni
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Tue 22 Dec 2009, 13:38

cadangan yg bagus tu boss...program nie dah dikira masuk dlm kelendar aktiviti kcoc 2010...bah atur...kira jadi la benda nie...pasal patak2 tu rasanya RM10 paling cantek..tempat rasanya paling sesuai dipancur itam ataupun di sea sport...

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

azmie
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 234
Age : 28
Location : w.p.labuan

PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Tue 22 Dec 2009, 15:00

bagus""gud idea,,,aku sokong nie program...
Back to top Go down
View user profile

wai88
KCOC Moderator
KCOC Moderator

Posts : 377

PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Tue 22 Dec 2009, 19:09

bha..klu mcm 2 bagus bincang ramai2 tau...
Back to top Go down
View user profile

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Wed 23 Dec 2009, 12:30

trxxcute wrote>>
p.s.: aku mmg mau tengok kita d labuan ni bersatu hati terutama dalam bab sukan pemotoran ni...kan ni aktiviti secara sihat...kalo tengok no tel dalam list nama tu berapa banyak tu...tu pun rasanya belum semuakan d senaraikan...bayangkan...mcmana??!??..huhuhu...siuk ehh!...


gud idea...klu bab2 mcm ni,bagus jua...mmang patut diadakan....trutama,mngerat kan silaturahim...itu yg penting....syabassss....MANTAPPPPSSS
Back to top Go down
View user profile

rizal charkochee
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 196
Age : 29
Location : kota kinabalu,labuan

PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Wed 23 Dec 2009, 15:34

baaaa bila lagi.mau kasi kcoc ni hidup?????
Back to top Go down
View user profile

trxxcute
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 77
Age : 37
Location : Labuan - KK

PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Wed 23 Dec 2009, 16:27

bila mau duduk semeja bincang ni perkara??!!?....
1st aku try wat guide line/proposal ni barang dulu..
insyallah dalam masa terdekat ni aku send ngan tuan admin "emanrina"...
tinggal dua hari lagi aku ada d labuan...lepas ni bercuti sehingga 11 Januari 2010...so, ttg tarikh cadangan aku tu x semestinya comfirm k...plz bagi idea utk pengisian program sepertimana yang aku listkan...ok.....
Back to top Go down
View user profile

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Wed 23 Dec 2009, 23:45

mari kita ramai2 push tuan admin tuu...
Back to top Go down
View user profile

matnoor
KCOC Moderator
KCOC Moderator

Posts : 284
Age : 29
Location : Labuan & kk

PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Sat 26 Dec 2009, 19:22

bgs2..best ni..jom kt atur sama2...
Back to top Go down
View user profile

rizal charkochee
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 196
Age : 29
Location : kota kinabalu,labuan

PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Mon 28 Dec 2009, 10:53

xsabar ni....
Back to top Go down
View user profile

rizal charkochee
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 196
Age : 29
Location : kota kinabalu,labuan

PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Thu 31 Dec 2009, 18:40

baaa seasport laaaaa..aku sokong
Back to top Go down
View user profile

Sponsored content



PostSubject: Re: Labuan compact gathering 2010   Today at 08:47

Back to top Go down
 

Labuan compact gathering 2010

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
K.C.O.C :: ENJOY WITH K.C.OC :: KCOC AKTIVITIES-