K.C.O.C
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.



by KCOC administrator.



 
HomePORTALCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Dapatkan Marchandise KCOC Sekarang!!! ...Untuk Tempahan Sila Klik sini
Selamat Datang Ke Forum KCOC...Untuk User-User Yang Baru Mendaftar, Sila Buat Sesi Suai Kenal Terlebih Dahulu.. Sila Klik sini
Hubungi Wakil Zon-Zon Kami Sekarang.. Sila Klik sini

Share | 
 

 KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

The Rock
KCOC Partner Club
KCOC Partner Club

Posts : 39

PostSubject: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Mon 08 Feb 2010, 16:41

Untuk penggemar AUTOSHOW DAN SOUNDBLASS (DB) ..... berita menggembirakan utk korang kerana pada kali ini pihak KML tlh menaruh kepercayaan kpd REVENGE TEAM @ MONSTERCREW LABUAN untk menganjurkan Mini Autoshow dan Soundblass. dan dgn kerjasama pihak Road Boy Car Accessories Labuan utk DB test (external) akan d laksanakan serentak dgn autoshow brsempena dgn karnival jualan KML.
so ..... utk permulaan aktiviti pd tahun ini, maka revenge team trpaksa membuat progrem ini walaupun masa hanya tinggal 2 munggu sahaja.
berikut adalah maklumat tentang event trsebut .... :-

TARIKH : 27hb FEBRUARY 2010
TEMPAT : PERKARANGAN LOT PARKING KOLEJ MATRIKULASI LABUAN
MASA : 09:00 AM HINGGA 5:00 PM

KATEGORY AUTOSHOW

1. OPEN SALOON - RM 25.00 PER ENTRY
2. OPEN COMPACT (K-CAR) - RM 25.00 PER ENTRY

KATEGORY SOUNDBLASS (DB TEST - EXTERNAL)

1. SPL - A (12" X 1 WOOFERS) - RM 30.00 PER ENTRY
2. SPL - B (12" X 2 WOOFERS) - RM 30.00 PER ENTRY

maklumat penting : -
# setiap peserta boleh menyertai lebih dr satu kategory. manakal kpd semua ahli revenge team adalah d larang utk mengikuti autoshow ini akan tetapi boleh utk menyertai DB test. kerana yg menganjur db test bukan dr kalangan revenge team. maksudnya .... ia d kendalikan oleh road boy car acc.

Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Mon 08 Feb 2010, 18:55

nah kamu...apalagi ...juin la...aku sapot ja nanti.. Embarassed Embarassed Embarassed

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

azmie
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 234
Age : 28
Location : w.p.labuan

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Tue 09 Feb 2010, 07:42

bah man kategori kompak pun ada 2 hehehe
Back to top Go down
View user profile

The Rock
KCOC Partner Club
KCOC Partner Club

Posts : 39

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Tue 09 Feb 2010, 09:55

bah ..... kpd geng KCOC, .... pg lg ni lah peluang utk korang menyertai autoshow. jan takut utk mengikuti mn2 autoshow. sbb semua kejayaan brmula dr kekalahan. dan yg lebih menarik pd kali ni, event ni d anjurkan oleh pihak kami. so ..... bri lah sokongan pd utk kita semua.
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Tue 09 Feb 2010, 10:16

aku tatap sukung kamu bossku......kan aku monstercrew labuan juga....hehehehe

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Thu 11 Feb 2010, 11:10

bos berapa maximum peserta nya boss...klu aku prin out iklan ni dan lekat kat u.k boleh ka bosss....hekhekhekhek minta pendapat ja...klu boleh la...hehehe klu x leh x pa la...
Back to top Go down
View user profile

sonic
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 344
Age : 30

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Thu 11 Feb 2010, 15:12

aku akn sokong...
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Thu 11 Feb 2010, 17:03

wakil?

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Thu 18 Feb 2010, 11:25

kcoc sepa2 yg ikut ni
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Thu 18 Feb 2010, 13:09

bah geng2 kcoc....kita dijemput oleh penganjur untuk buat demo disana time event nanti...

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Sat 20 Feb 2010, 09:36

boleh2...kitty turun ka...kitty evil...kehkhekehkeh
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Sat 20 Feb 2010, 18:20

mataiiiiiiiii kity kcoc bulum siap lg....

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Mon 22 Feb 2010, 15:01

mcm projek bsr tu buzzzzz.....mataiiiiiiiii.....keekekekekke
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Thu 04 Mar 2010, 09:09

topik lok.....event kensel disbbkan oleh pihak berkuasa yg berkenaan...ermmhh!!

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

Sponsored content



PostSubject: Re: KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010   Today at 08:44

Back to top Go down
 

KML MINI AUTOSHOW & SBL CHALLENGE 2010

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
K.C.O.C :: ENJOY WITH K.C.OC :: MOTORSPORT ACTIVITIES-