K.C.O.C
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.



by KCOC administrator.



 
HomePORTALCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Dapatkan Marchandise KCOC Sekarang!!! ...Untuk Tempahan Sila Klik sini
Selamat Datang Ke Forum KCOC...Untuk User-User Yang Baru Mendaftar, Sila Buat Sesi Suai Kenal Terlebih Dahulu.. Sila Klik sini
Hubungi Wakil Zon-Zon Kami Sekarang.. Sila Klik sini

Share | 
 

 boleh kah saya join ne. . . . . .???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Sun 11 Apr 2010, 22:08

Name : A.B

Address : Putatan, Sabah

Email Address :AdzMie90@gmail.com

Type of your car : kansil yg telampau standard.

Plate Number : SAA2512H

Contact no: 0195301565

Where do you know about this community from? : dari web kancil kelisa club.
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Sun 11 Apr 2010, 22:11

welkom bro...uinaaaa...mcm hampir2 sama plat no.kita tu...hehehe

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Sun 11 Apr 2010, 22:16

eh... btul ka tu bro...haha coincidence la tu... bro kau org mana bro
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Tue 13 Apr 2010, 20:03

sya org sabahan juga...kampung dimenumbuk...tapi dah lama tggl dilabuan...kekeke..

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

sonic
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 344
Age : 30

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Tue 13 Apr 2010, 20:41

welkam to the club bro....enjoy k....
Back to top Go down
View user profile

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Tue 13 Apr 2010, 23:59

ohhh...... thnks ya bro2 skalian.. sy sbnrnya join ni club mau tau ba pasal kreta2 ni.. baru mau stat minat2 ni... bro2 tlg2 la sy ya... ^^
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 14:43

buli bah tu bro...mimang tujuan kelab dan website ni ditubuhkan ...bah kasi up dl gambal keta di ruangan introduce my compact car...

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 16:05

tp bro masih standed brabis ni kreta bro...bkn d sna tmpt up gmbal2 kreta2 modified ka.. huhuhu segan bro post2 kreta standert.... bom
Back to top Go down
View user profile

matnoor
KCOC Moderator
KCOC Moderator

Posts : 284
Age : 29
Location : Labuan & kk

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 19:45

welkam bro....hehe..kami pun bah stnded gaban jg bah..
Back to top Go down
View user profile

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 19:50

thnks bro matnoor..segan oo brooo sy...hahaha...

mau modify2 ni tp xtau mau buat apa ni bro... any suggestions ka bro..
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 20:02

nda semesti keta modi jak boleh up gambal disana...stendet pun boleh baa..bah kasi up...nanti kita boleh kongsi ramai2 cadangan modi tu..lgpun aku tgk gambal avatar tu dah cun tu tau..

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

matnoor
KCOC Moderator
KCOC Moderator

Posts : 284
Age : 29
Location : Labuan & kk

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 20:06

ikt cita rasa ko..ko mnat stnded ka, minat jdm kah, stnded tpi mau laju ka, atau lyn bodykit cth custom pnya?? atau apa2 yg ko minat lah..kita msti ada target baru best..hehehe
Back to top Go down
View user profile

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 20:07

okeh bro... nt sy try up2 kn gambal2 tu.. huhuhu... tnmpk lh kamu kansil sy yg x sbrapa ni bro..huhuhu
Back to top Go down
View user profile

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 20:11

sy minat bodykit2 ni bro matnoor... tp 2la.. pengetahuan psl bodykit2 blum ada.. ni la baru mau2 menimba ilmu drpd bro2 yg otai2 lg pakar ni tau.. huhuhu...
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 20:13

buli pm bah tu...kasi pm jak sama dia...dia bnyak tau juga tu..

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 20:15

okeh bro emanrina!
thnks yah bro2 skalian..
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 20:18

orats tu...bahh nanti kasi gambal keta tu...kekeke

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 20:26

oraitz bro... sy kasi up jg tu gambal bro... tp mau tggu ada sticker kcoc ni dlu.. haha.....baru mantaps skit tu kan bro.... Surprised
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 14 Apr 2010, 20:30

buli baitu....kekekeke

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Thu 15 Apr 2010, 20:43

haloooo
Back to top Go down
View user profile

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Fri 16 Apr 2010, 17:33

haloo bro redline..sila beri tunjuk ajar k...!
Surprised Very Happy
Back to top Go down
View user profile

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Tue 27 Apr 2010, 23:54

haloooooo....lawa keta bro..stiker ka a'brus... drunken drunken drunken
Back to top Go down
View user profile

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 28 Apr 2010, 11:29

haha...sticker ja bro.... buruk2 ni...hahaha..manada lawa
Back to top Go down
View user profile

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 28 Apr 2010, 13:10

apa pulang buruk ok jua tu..daripada kusung mcm keta liau2...hehehehe..
ok la tu..drpd sani mana da keta..hehehehe
Back to top Go down
View user profile

AdzMie90
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 18

PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Wed 28 Apr 2010, 16:37

huhu... pdhl avatar mantap pla tu bro...... Embarassed
Back to top Go down
View user profile

Sponsored content



PostSubject: Re: boleh kah saya join ne. . . . . .???   Today at 19:50

Back to top Go down
 

boleh kah saya join ne. . . . . .???

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
K.C.O.C :: K.C.O.C FORUM :: INTRO Urself-