K.C.O.C
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.



by KCOC administrator.



 
HomePORTALCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Dapatkan Marchandise KCOC Sekarang!!! ...Untuk Tempahan Sila Klik sini
Selamat Datang Ke Forum KCOC...Untuk User-User Yang Baru Mendaftar, Sila Buat Sesi Suai Kenal Terlebih Dahulu.. Sila Klik sini
Hubungi Wakil Zon-Zon Kami Sekarang.. Sila Klik sini

Share | 
 

 Kunbui kembara KCOC 2010

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Kunbui kembara KCOC 2010   Wed 28 Apr 2010, 20:15

bah cadangan aku dlm pertengahan bulan 6 ni...so sapa2 yg cadangan lain buli la kemuka kan disini...jgn malu dan segan... Smile

Aturcara:
-Program kunbui selama 4 hari 3 malam.
-Lokasi kunbui :cadangan kotakinabalu-kundasang-tuaran-kota marudu - simpang mengayau (kudat)- kotakinabalu.


updated 17/6/10!!!

Atas suara ramai, kembara konvoi ini ditunda kpd bulan 11...so, untuk member2 kcoc & rakan2 taulan yg lain kita ada masa lg untuk kumpul baget & cuti...


_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229


Last edited by emanrina_kcar on Thu 17 Jun 2010, 16:21; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Wed 28 Apr 2010, 21:22

motif/abjektif kunvui ni apa????huhuhuhuh Cool
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 29 Apr 2010, 16:04

motif??? mkn angin la...huhuhu..disamping dpt mengeratkan silaturahim sesama ahli dan kelab lain khusunya diluar sana..bah updated kamu..

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 29 Apr 2010, 16:45

marimarimarimarimarimari...update nama kamu cniiii...jgn ada yg ketinggalan.....hohohoho...

sama2 kita menjayakan nya...maju lah sukan permotoran...kekekekekekeke
Back to top Go down
View user profile

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 29 Apr 2010, 16:47

ada org mo sponser aku ka bussss...kekekekekakakakaka
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 29 Apr 2010, 20:03

sponser nda....sempat lg mengumpul duit mulai sekarang...tarikh bulum kompom tu...so sapa2 yg ada cadangan sila kemuka kan disini..

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 29 Apr 2010, 22:23

hhhuhuhuhuhuhuuuu...tp destinasipaling bessstttt ke karambunai.....huhuhuhuhuhu pig pig pig Question Question Question
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Fri 30 Apr 2010, 14:54

malar karambunai...liat ambuk sja disana ...wakakakaka

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

king05
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 57
Age : 31
Location : labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Wed 05 May 2010, 16:42

em,aku cdgkan kita naik ke kota belud n kota marudu..kundasang selalu sdh p sana,kita kena melopori tempat baru,naik ke k.b n k.m br mencabar sikit.
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

king05
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 57
Age : 31
Location : labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Wed 05 May 2010, 16:46

lg 1..rasanya pertengahan pun susah sikit,apa kata kita pergi pada 24 jun - 27 jun @ 25 jun - 28 jun,jd hujung bln suma pun xrasa sempit sgt.. Ada jg budget mau beli aksesori kan?hehe
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Wed 05 May 2010, 20:01

apa2 nanti kita mau buat tt luk pasal benda ni...kita ikut suara ramai...br mantap!!

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Wed 05 May 2010, 23:38

betull3...huhuhu...
Back to top Go down
View user profile

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Wed 05 May 2010, 23:43

kita p tgk sapilukkkk lg besttttttt....kahkahkahkahkah..

ok take serius nowwww....hehehehe
Back to top Go down
View user profile

king05
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 57
Age : 31
Location : labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 06 May 2010, 17:28

ba, bgs buat t.t dulu, kalau bleh dlm masa tdekat ni la, dpt jg arrange tempat tgl awal n d mana hala tuju, rasanya p sandakan, kudat @ tawau pun best jg bro, ramai anggota lg byk idea..
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

rizal charkochee
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 196
Age : 29
Location : kota kinabalu,labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 06 May 2010, 17:33

kunvui ni beramai ni kesana kesini ni tp tglnya dmana ni???????.....hotel ka??????..ka sendiri2 ni?????..
Back to top Go down
View user profile

king05
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 57
Age : 31
Location : labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 06 May 2010, 17:39

satu lg, time t.t nanti pls take serious benda ni, jgn byk ckp hal kosong, we happy but serious in mission.. Kalini konvoi yg besar n jauh pernah d buat kcoc.. So inform juga our member in borneo part, especially around sabah and 1st place we arrived at 1st day is k.k, so member2x kita d k.k pun must be get ready,kita k0nv0i ramai2x n terus gathering 4 k - car owners club forum ( kcoc.forumms.net ) utk setiap pelusuk sbh especially k.k,kita jumpa member2x d k.k n around places n konvoi sm2x.
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

rizal charkochee
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 196
Age : 29
Location : kota kinabalu,labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 06 May 2010, 17:43

tgl dmana??????
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 06 May 2010, 19:56

tggl ?kita cuba arrange dihotel tabung haji untuk hari pertama...untuk ditempat len kita kena carik hotel juga...kita semua tggl dihotel yg sama..sbb senang kita mau atur..

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

rizal charkochee
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 196
Age : 29
Location : kota kinabalu,labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 06 May 2010, 20:30

yaaaa ni yg bgs ni..hahahahahhahahaa
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Thu 06 May 2010, 20:42

bha bagi cadangan tarikh untuk meting pasal benda ni...minggu ni aku nda dpt sbb balik kmpg...kita aturrrrrrrrrrrrrr

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

king05
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 57
Age : 31
Location : labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Fri 07 May 2010, 16:07

mgu dpan la t.t,hari sabtu malam, 15 hbln ni, coz 21 aku 2run p k.k bw keta jd xdpt join kalau 21 ni..so 15hbln mlm mgu, pls inform kwn2x kita.. Sapa yg c0nfirm kasi list nama..
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Fri 07 May 2010, 23:05

bah king05 updated list dl...
yg kompom:
1) king05
2)emanrina
3.
4.
5.

tambah nasi & lauk...kekekeke

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

king05
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 57
Age : 31
Location : labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Sun 09 May 2010, 15:45

updated list dl...

Tarikh:- 15hbln
Masa:- sabtu malam,jam8 pm..tempat:- siswazah corner @ pertukaran tempat di beritahu kelak.

yg kompom:
1) king05
2)emanrina
3.
4.
5.

Updated lagi please..
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Mon 10 May 2010, 19:58

updated tempat tt?? sempit tu di siswazah koner...huhuhuhu

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

azmie
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 234
Age : 28
Location : w.p.labuan

PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Fri 14 May 2010, 22:52

kalau tiADA HALANGAN AKU TURUN BSOK
Back to top Go down
View user profile

Sponsored content



PostSubject: Re: Kunbui kembara KCOC 2010   Today at 01:41

Back to top Go down
 

Kunbui kembara KCOC 2010

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
K.C.O.C :: ENJOY WITH K.C.OC :: KCOC AKTIVITIES-