K.C.O.C
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.



by KCOC administrator.



 
HomePORTALCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Dapatkan Marchandise KCOC Sekarang!!! ...Untuk Tempahan Sila Klik sini
Selamat Datang Ke Forum KCOC...Untuk User-User Yang Baru Mendaftar, Sila Buat Sesi Suai Kenal Terlebih Dahulu.. Sila Klik sini
Hubungi Wakil Zon-Zon Kami Sekarang.. Sila Klik sini

Share | 
 

 HELP ME!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage

eijam_khamruen
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 57
Age : 28
Location : Labuan

PostSubject: HELP ME!   Tue 11 May 2010, 08:30

Salam semua warga KCOC..
aku mau minta pendapat otai2 semua..
aku pakai kancil mata bulat...
angan2 mau pasg bumper depan L2S..blakang moderno(mcm azmie punya)
ngam ka tu ah?
huhuhu.. Sad
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Tue 11 May 2010, 20:28

buli bah tu...tukal 1set L2s terus di depan...maksud aku tukal bumper + fender kiri & kanan + bonet skup + lampu 4segi ( lampu L2s @ lampu kancil 4segi).....kalo mau kasi kawin tu bumper kancil bulat ngan bumper L2s rasanya mcm len pulak...kalo kawin bumper L5 cun la..

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

eijam_khamruen
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 57
Age : 28
Location : Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Wed 12 May 2010, 22:08

len ka bos? aku tepikat design bumper sama lampu tu ba..
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Wed 12 May 2010, 22:24

buli cuba la...tapi grill L2s tu mcm nda buli pakai suda...terpaksa jua masuk grill kancil bulat br buli psg tu.melainkan kalo masul lampu 4segi L2s atau kancil.

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

eijam_khamruen
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 57
Age : 28
Location : Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Wed 12 May 2010, 22:55

huhu nasib ada otai..kalau nda bingung aku..
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Thu 13 May 2010, 19:48

bulum lg bah otai...sama2 jua kita belajar...kekekeke

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

eijam_khamruen
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 57
Age : 28
Location : Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Thu 13 May 2010, 20:53

aina jan bgtu bah bos..aku ni baru jua darjah 2...bos tu kura mau abis SPM sdah..haha..tp ilmu ni xpndai abis kalau mau blajar ja smpai akhir hayat...slagi mampu...
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Fri 14 May 2010, 13:41

ya butul2....hahahaha...bah nanti kalo ada masa lipak la ramai2.

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

azmie
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 234
Age : 28
Location : w.p.labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Sat 15 May 2010, 16:06

lain 2 jam ,,,depan blakang l2s la...baru mantap...lain 2 kalau campur2..
Back to top Go down
View user profile

matnoor
KCOC Moderator
KCOC Moderator

Posts : 284
Age : 29
Location : Labuan & kk

PostSubject: Re: HELP ME!   Sat 15 May 2010, 22:22

kekal kan bodykits lampu bulat lah best..hehehehe..kalo minat bodykits L2s, tkr trus bodypart dpn L2s tu..bodypart blalang ko ksi tolak sm aku..hehehehe
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Sun 16 May 2010, 12:24

belalang the best!!!! kekekeke...

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

eijam_khamruen
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 57
Age : 28
Location : Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Tue 18 May 2010, 19:59

aits?hahaha napa trend skrg ni men belalang ka bos?
Back to top Go down
View user profile

matnoor
KCOC Moderator
KCOC Moderator

Posts : 284
Age : 29
Location : Labuan & kk

PostSubject: Re: HELP ME!   Wed 19 May 2010, 00:35

hehehe..masing2 ada cita rasa..tp, bg aku belalang ttp best..





p/s : tda usin ku kn upgrade bodykits..hehehe
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Wed 19 May 2010, 19:55

hehehe...siuk bah men belalang ni...aku suda merasa main mira JDM...and slrg belalng lg...

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

eijam_khamruen
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 57
Age : 28
Location : Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Sat 29 May 2010, 12:53

aku apa2pun belum merasa...baru jua lahir dalam dunia permotoran ni..
KCOC ni kira sekolah ptama ni..hahaha..
Back to top Go down
View user profile

Customized
KCOC Partner Club
KCOC Partner Club

Posts : 55
Location : SABAH

PostSubject: Re: HELP ME!   Sat 29 May 2010, 20:50

matai... merendah diri c kawan.

jangan alang2 bro.. tukar terus bodykit 1 set depan belakang..

plug n play tu,tapi ruang lampu depan mesti modi sikit coz sempit.. mo ketuk bagi luas.

tapi yang lain plug n play je..

kalu nak men belalang,mo ada sisik kat depan baru cantik..

biar belalang tu jadi belalang halimah jonggang ganas tu weiii.....

Cabooootttt.......
Back to top Go down
View user profile

azmie
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 234
Age : 28
Location : w.p.labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Sat 29 May 2010, 22:20

yezza,,,aku sokong tu,,tapi aku bagi cadanganla ko main l2s pun lawa nnt kalau ko boring suda main l2s tukar kita heheh ko lagi main moderno hahaha
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Sat 29 May 2010, 23:34

kekekeke...tggl aku sja main belalang...mataiiiiiiiiiiiii

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

Customized
KCOC Partner Club
KCOC Partner Club

Posts : 55
Location : SABAH

PostSubject: Re: HELP ME!   Sun 30 May 2010, 00:20

ala... ko pun da puas men JDM ni...

uhuhu... l2s,santik tu... tapi mo ada ketam gak depan baru kiut...
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Sun 30 May 2010, 11:26

ada lg tips untuk mainan jadam ni...rim misti lebar....nda kira pakai rim saiz apa...kekekekke

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: HELP ME!   Sun 30 May 2010, 18:49

klu tayar pancit mcm na tu...
Neutral Neutral
Back to top Go down
View user profile

Customized
KCOC Partner Club
KCOC Partner Club

Posts : 55
Location : SABAH

PostSubject: Re: HELP ME!   Mon 31 May 2010, 10:29

ya ka... dui.aku pakai rim 13 jak..
Back to top Go down
View user profile

azmie
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 234
Age : 28
Location : w.p.labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Mon 31 May 2010, 14:04

haha..sama la kita,,,x mampu mo beli tayar kalu pki rim besar heheh
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: HELP ME!   Mon 31 May 2010, 16:10

rim 13 pun kalo jj nya lebar pun buli bah....kalo masuk tyr putung air lg...perggghhhhh cunnnnnnnnnnnnn!!!! racunssssssssssssss..

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

Customized
KCOC Partner Club
KCOC Partner Club

Posts : 55
Location : SABAH

PostSubject: Re: HELP ME!   Mon 31 May 2010, 16:18

putung air lagi mampu,putung getah pun ndak ku dpat.

uhuhuhuh...
Back to top Go down
View user profile

Sponsored content



PostSubject: Re: HELP ME!   Today at 22:20

Back to top Go down
 

HELP ME!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
K.C.O.C :: K.C.O.C COFFEE HOUSE :: BORAK-BORAK CENTRE-