K.C.O.C
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.



by KCOC administrator.



 
HomePORTALCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Dapatkan Marchandise KCOC Sekarang!!! ...Untuk Tempahan Sila Klik sini
Selamat Datang Ke Forum KCOC...Untuk User-User Yang Baru Mendaftar, Sila Buat Sesi Suai Kenal Terlebih Dahulu.. Sila Klik sini
Hubungi Wakil Zon-Zon Kami Sekarang.. Sila Klik sini

Share | 
 

 MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Wed 22 Sep 2010, 16:37



Tarikh: 3/10/2010 (Ahad)
Masa: 4.00pm-7.30pm
Tempat: UMSKAL
yuran: free
Konsep: Demo Car shj.
Semua peserta akan mendapat sijil penyertaan & keta terbaik akan mendapat piala "The Best Modders".


Untuk keterangan lebih lanjut Sila Hubungi:
Herman Kcoc 013-5416225.
Yusop Revenge 019-5831681

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

badboy
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 55
Age : 36
Location : Labuan F.T

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Wed 22 Sep 2010, 23:02

marilah beramai-ramai menjayakan program ini.... Wink
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Thu 23 Sep 2010, 19:29

gambal nanti akan masuk mjalah...majalah karhifi dah konteki aku smlm...dorng mau detail & gambal untuk event ni nanti..mantapssssssssssssssssss..


_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

The Rock
KCOC Partner Club
KCOC Partner Club

Posts : 39

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Fri 24 Sep 2010, 12:35

kami dr REVENGE TEAM sokong ja .....
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Fri 24 Sep 2010, 13:20

sama2 kita sokong bossku...

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

ReDLinE
KCOC Spammer
KCOC Spammer

Posts : 556
Age : 27
Location : sabah_labuan_tawau

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Fri 24 Sep 2010, 22:56

yyiiiiihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa...mari kita pasang camppppppp.....
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Sun 26 Sep 2010, 09:57

nda kem...suma ums atur...kita suma bw pantat sama keta sja...yg pntg kasi ramai...

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

garret_taz.king
KCOC Partner Club
KCOC Partner Club

Posts : 16
Age : 32
Location : Pulau kecik tapi bebas cukai...

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Sun 26 Sep 2010, 11:12

sepa keta gaban blh join ka tu ahh??
Back to top Go down
View user profile http://tazmaniacarnetwork.fullforums.org/

badboy
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 55
Age : 36
Location : Labuan F.T

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Sun 26 Sep 2010, 23:06

gaban pun gaban lah yg penting kita meriah kan majlis tersebut....

Embarassed
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Sun 26 Sep 2010, 23:37

layansss sja...yg penting komuniti tu...kita akan buat pameran terus nanti...ums sponser 1 knopi untuk buat pameran disana...tp bahan2 artikel sja kita teda skrg...tkt nda sempt prapre.. Very Happy Sad

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

badboy
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 55
Age : 36
Location : Labuan F.T

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Sun 26 Sep 2010, 23:40

bah aku dah inform dorg c Hajit.....ok ja nya....mula jam brp Ahad tu? nnti sabtu mun jd jam brp jua?
pig
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Sun 26 Sep 2010, 23:46

sabtu nda program...ari ahad sja tauke...tu sja aku mau kalo buli mana2 member2 yg free tu turun bw keta ke sana...list org2 kita yg dtg aku kena bg kat ums ...mana2 yg ok tu dtg sja ontime...kumpul di luar ums dl jam 3 lbh..

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

badboy
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 55
Age : 36
Location : Labuan F.T

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Sun 26 Sep 2010, 23:51

hari apa tu hari sabtu kah mau kumpul jam 3 tu?
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Mon 27 Sep 2010, 00:05

bukan tauke...ari ahad kita kumpul dl di bwh ums kira2 jam 3 lebih...pastu br kita masuk ke ums sama2...br mantap!!! hrp2 keta ku ok suda minggu dpn...cd player & kipas injin kong baa...kekekeke

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

badboy
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 55
Age : 36
Location : Labuan F.T

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Mon 27 Sep 2010, 19:27

ok tu....d layanzzzzz
pig
Back to top Go down
View user profile

rizal charkochee
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 196
Age : 29
Location : kota kinabalu,labuan

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Tue 28 Sep 2010, 07:44

sapa2 yg ikut ni?...crew sda ada?
Back to top Go down
View user profile

badboy
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 55
Age : 36
Location : Labuan F.T

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Tue 28 Sep 2010, 20:53

kita lah jadi krew nya mcm hari tu.....heheheh
pig
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Wed 29 Sep 2010, 16:42

suma ikut...kita kasi tunjuk komuniti kita sja...walaupun keta2 kita bnyak yg bukan tergolong untuk otosow...krew dr kita2 sja nanti...tu pun dlm 4-5 org sja...sijil akan diberi pd hari tu juga...diharap suma memebr2 kita bg kerjasama baekkkk punya....penyertaan yg disasarkan untuk event kali ni 60 buah keta termasuk motorsikal besar.

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

badboy
KCOC Official Crew
KCOC Official Crew

Posts : 55
Age : 36
Location : Labuan F.T

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Wed 29 Sep 2010, 23:07

wowowo...ini sdah bagusssssssss.....
pirat
Back to top Go down
View user profile

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Fri 01 Oct 2010, 23:53

br lps meting td mlm du ums....penyertaan melebihi 60 bijik termasuk team keta dr kk untuk saun blast...kompom mntp!!!!

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Sun 03 Oct 2010, 23:48

selesai suda...amin..

gambar nanti2 aku up...bulum dpt soft kopi lg dr kemiraman pro kita...

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

Emanrina
KCOC Administrator
KCOC Administrator

Posts : 2234
Age : 33
Location : Sabah-Labuan

PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Mon 04 Oct 2010, 20:09

Untuk koleksi gambal, sila klik sini:

http://kcoc.forumms.net/event-photo-collection-f10/pic-moddersaudio-2010-umskal-t420.htm#6823

_____________________________________________________

Sebarang pertanyaan mengenai kelab, garage, marchandise @ aktiviti dan yang berkaitan diatas sila hubungi terus ditalian Emanrina 013-5416225 @ King05 013-2410229
Back to top Go down
View user profile http://kcoc.forumms.net

Sponsored content



PostSubject: Re: MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010   Today at 08:49

Back to top Go down
 

MODDERS & AUDIO DAY OUT 2010

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
K.C.O.C :: K.C.O.C FORUM :: KCOC ANOUNCEMENT-